Spletno mesto protime.si ima predstavitveni in informativni namen. Kljub temu, da je bilo v razvoj vloženo veliko truda, se lahko zgodi, da vsebuje kakšne napake. Zaradi navedenega ne moremo jamčiti za njeno vsebino. V kolikor ste mnenja, da ste odkrili napako nam to prosimo sporočite.
Splošne informacije: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

OPOZORILO: Brskanje po spletni strani protime.si je popolnoma anonimno in v tem primeru tudi ne pridobimo oziroma ne zbiramo vaših osebnih podatkov. Spletno mesto zgolj zbira statistične podatke o uporabi spletne strani, ki pa ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov.

Za dostop do določenih storitev, ki jih omogoča spleto mesto protime.si (npr. prijave na tekmovanja, kontaktni obrazec) je potrebno zbiranje vaših osebnih podatkov. V tem primeru bomo vaše osebne podatke zbrali in jih uporabili zgolj v obsegu, ki je nujen za to storitev. Izpostavljamo, da vaših osebnih podatkov ne bomo prodajali ali dajali v najem ter uporabo tretjim osebam.

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju: ZVOP), vaših osebnih podatkov ne bomo uporabljali ali delili na način, ki je v nasprotju s to izjavo. Vaši osebni podatki bodo uporabljeni zgolj za delovanje in potrebe spletnega mesta protime.si in podjetja Protim.e d.o.o, ki je upravljalec spletnega mesta.

V primeru, da na spletni strani protime.si izpolnite prijavnico za določeno tekmovanje soglašate, da lahko vaše podatke posredujemo organizatorju in/ali prijavni službi dotičnega tekmovanja ter soglašate z uporabo osebnih podatkov za izdelavo štartnih in rezultatskih list. Spletna stran uporablja piškotke. Nastavitve zasebnosti lahko urejate na posebnem zavihku na dnu spletne strani.

V primeru morebitnih dodatnih vprašanj pišite na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..