Pro Time

5. Tek pod Pohorjem

6. junij 2021

Tek

Večnamenska športna dvorana
Hoče-Slivnica, SLO

Občina Hoče - Slivnica
events@protime.si

O dogodku

Občina Hoče-Slivnica je odlična iztočnica za športne aktivnosti. Na vsakem koraku srečamo športnike vseh generacij in prav zaradi tega smo se odločili, da privabimo v našo občino še ostale športnike, tekače in na takšen način še dodatno promoviramo aktivnosti občine. Tek nas povezuje, sprošča telo in duha ter krepi imunski sistem. Obenem pa so tekaške prireditve priložnost za druženje in spoznavanje novih športnih prijateljev in znancev.

Spodbuda, da je naša občina prejela priznanje Planetu Zemlja prijazna občina nas je dodatno aktivirala, da želimo postati oz. ostati ljudem prijazna občina, ki lahko vsakemu prebivalcu in obiskovalcu ponudi nekaj več. In ker je telesna aktivnost nekaj na kar marsikdo pozabi, a je predpogoj za zdravo in zadovoljno življenje, smo si zastavili cilj dvigniti zavest na tem področju.

S tekom bomo povezali vse aktivne in rekreativne športnike, ki želijo storiti nekaj več za svoje telo in želijo na drugačen način spoznati našo občino.

Poleg že tradicionalne razdalje na 10 km tudi letos čaka tekače krajša razdalja na 6,5 km. Še en razlog več, da se udeležite Teka pod Pohorjem!

RAZDALJE:

  • Tek na 10 km, štart teka ob 10. uri
  • Tek na 6,5 km, štart teka ob 10.30 uri
  • Otroški teki, štart teka ob 9.30 uri

PRIJAVNINA

  • do 23.5.2021               7€
  • do 2.6.2021                 10€
  • otroški teki                   brezplačno

Prijave in plačila na dan teka ne bodo mogoča.

Prijavnica

rrLogo CRN
Protime_Logo_2000px_CRN

Date

06 06 2021

Time

All of the day

Location

Hoče, SLO
Hoče, SLO
Vse kategorije
loading...