Pro Time

Afroditin tek s Štajerskim valom 2021

5. junij 2021

Tek

Evropska ploščad, Rogaška Slatina, SLO

Radio Štajerski val d.o.o.
info@stajerskival.si
03 817 12 10

O dogodku

4. Afroditin tek s Štajerskim valom je prestavljen na 5. junij 2021. 

Tako smo se odločili zaradi nejasne situacije in ukrepov v povezavi s pandemijo COVID 19. Vse že vplačane štartnine veljajo za tek naslednje leto. Za dodatne informacije smo dosegljivi na info@stajerskival.si.
Hvala, ker tečete z nami!

Se vidimo 5. junija 2021. 
Radio Štajerski val

Prireditev je tekmovalnega značaja na 5 in 10 km v moški in ženski konkurenci (brez starostnih kategorij), promocijska proga skozi Rogaško Slatino na 1 km.

Predprijave in prijave sprejemamo na spletni strani www.tek.mojepoti.si in www.protime.si najkasneje do petka, 22. 05. 2020. Upoštevane bodo le tiste prijavnice, ki bodo izpolnjene preko spletne prijave, prijava pa se šteje kot uspešna in popolna šele, ko je tudi plačana. Število prijav je omejeno.

Prijavnina vključuje: organizirano tekaško prireditev z varovanjem prog, okrepčilom na progah, merjenje in objavo rezultatov in morebitno zdravniško oskrbo. Vsi udeleženci tekov bodo prejeli štartno številko z integriranim čipom ter sponke za pritrditev štartne številke. Prav tako prijavnina vključuje pokale za prvouvrščene v moški in ženski kategoriji na 5 in 10 km ter nagrade za prva tri mesta v moški in ženski kategoriji na 5 in 10 km.

Vsi prijavljeni tekači na vseh treh progah bodo prejeli promocijsko – darilni paket Kozmetike Afrodite ter različne promocijske materiale in darila, ki jih bodo prispevali pokrovitelji teka.

Trasa proge je ravninska. Start in cilj teka bosta na Zdraviliškem trgu v Rogaški Slatini (Evropska ploščad). Trasa bo potekala po ulicah Rogaške Slatine in okolici. Na trasi 10 km bodo 3 vodne postaje in 1 okrepčevalna postaja. Na trasi 5 km bodo 2 vodni postaji in 1 okrepčevalna postaja. Na trasi 1 km vodnih in okrepčevalnih postaj ni.

Prijavnica

rrLogo
Protime_Logo_2000px_BELI_na_ozadju

Date

05 06 2021

Time

All of the day

Location

Evropska ploščad, Rogaška Slatina, SLO
Evropska ploščad, Rogaška Slatina, SLO
Vse kategorije
loading...