Pro Time

Aquasystems Tek zDravo Jutri 2020 – Virtualni izziv

12 - 14. junij 2020

Tek

Virtualni izziv - Tečemo narazen, pomagajmo skupaj, SLO

Aquasystems d.o.o.
info@aquasystems.si

O dogodku

Tekaški navdušenci, udeležite se okolju najbolj prijaznega teka v Sloveniji tudi letos! Tokrat v znamenju dobrodelnih kilometrov.

Tradicionalna tekaška prireditev »Tek zDravo jutri«, okolju najbolj prijazen tek v Sloveniji, bo letos potekala na drugačen način. V skrbi za naše zdravje in zdravje naših bližnjih bomo tokrat tekli skladno z ukrepi za omejitev epidemije. Pri tem bomo tudi dobrodelni, vsi sodelujoči pa bodo za spomin na tek prejeli edinstvene medalje, prve v zbirki dediščine mariborskih mostov!

Letos tečemo narazen in pomagamo skupaj!

Vabimo vas, da kadarkoli med petkom, 12. junija, in nedeljo, 14. junija 2020, obujete tekaške copate, izberete dolžino 5 ali 10 km na svoji najljubši lokaciji v naravi in se odpravite na sproščujoč tek v lastni režiji. Vi boste tekli in krepili svoj imunski sistem, AquaSystems pa bo zbrano število kilometrov pretvoril v denarna sredstva, ki jih bo podaril lokalnemu humanitarnemu društvu, del pa bo namenil nakupu defibrilatorja za lokalno skupnost v Dogošah pri Mariboru.

Kako sodelovati?

Prijave na virtualni izziv so možne do 10. junija 2020. Prijava je letos brezplačna!

  1. V času med 12. in 14. junijem izberite svoj najljubši tekaški termin, se dobro ogrejte in sami pretecite izbrano dolžino.
  2. Pred, med ali po teku se fotografirajte, fotografijo objavite na svojem Facebook profilu, objavi dodajte ključnika #TekzDravoJutri in #PodarimKilometre ter označite Facebook stran teka @AquaSystemstečemzDravo. Da bomo objavo lahko videli, jo označite kot »javno« (»public«).
  3. Če tečete z aplikacijo za tek, fotografiji dodajte še posnetek zaslona, s katerega sta razvidna datum teka in pretečena dolžina.
  4. Tisti, ki nimate Facebook profila, pa nam vse skupaj pošljite na elektronski naslov zdravojutri@aquasystems.si.
  5. Tisti, ki želite oceniti svojo uspešnost in svoj dosežek primerjati z drugimi udeleženci, pretečeni čas in dokazilo o opravljenem izzivu vnesite v spletni obrazec na linku, ki ste ga prejeli v potrditvenem mailu ob prijavi. Na spletni strani boste tako lahko spremljali tudi rezultate.

Nagrade za sodelujoče

Vsi sodelujoči, ki bodo izpolnili zgoraj navedene pogoje, bodo po pošti prejeli posebno spominsko medaljo, ki kot prva v posebni zbirki simbolizira dediščino mariborskih mostov. Več informacij in navodila za udeležbo na teku je na voljo na spletni strani www.aquasystems.si, spremljajte pa tudi Facebook stran dogodka.

Prijavnica

rrLogo
Protime_Logo_2000px_BELI_na_ozadju

Date

12 06 2020 - 14 06 2020

Time

All of the day

Location

Dogoše, SLO
Dogoše, SLO
Vse kategorije
loading...