Pro Time

Tek zdravja 2020

10. oktober 2020

Tek

Stadion Poljane, Maribor, SLO

Zdravstveni dom Dr. Adolfa Drolca Maribor
info@zd-mb.si

O dogodku

Spoštovana tekačica, spoštovani tekač,

zaradi izjemnih razmer v naši državi in tudi širše smo se odločili, da je najbolje  izvedbo dogodka »2. Tek zdravja« prestaviti.

Glede na dejstvo, da smo v obdobju zajezitve širjenja virusa COVID-19 smo se v organizacijskem odboru odločili, da prireditve ne bomo organizirali 29. 3. 2020 kot je bilo sprva predvideno, temveč v soboto, 10.10.2020. Prednost pred organizacijo zgoraj omenjenega dogodka smo v Zdravstvenem domu dr. Adolfa Drolca Maribor, zaradi skrbi do pacientov in nenazadnje nas samih, namreč podali izvajanju naše primarne dejavnosti, to je skrb za zdravstveno varstvo na primarni ravni.

Skladno s sklepom Sveta za nacionalno varnost se vsi športni dogodki in druge prireditve, na katerih je več kot 500 udeležencev, izvedejo brez gledalcev. Priporočila so, da zaradi povečanega epidemiološkega tveganja organizatorji razmislijo tudi o smiselnosti prireditev z manjšim številom ljudi.

Vse doslej evidentirane prijave tekačic in tekačev bodo samodejno prenesene na nov termin, ki bo v soboto 10.10.2020.

Več informacij sledi v prihajajočih dneh.

V upanju, da boste odločitev sprejeli z razumevanjem in da se bomo v še večjem številu videli 10.10.2020 vse lepo pozdravljamo,

Organizacijski odbor Teka zdravja

Prijavnica

rrLogo
Protime_Logo_2000px_BELI_na_ozadju

Date

10 10 2020

Time

All of the day

Location

Stadion Poljane, Maribor, SLO
Vse kategorije
loading...