meritve

Ekipa podjetja Protim.e zagotavlja profesionalno elektronsko merjenje časov na različnih športnih tekmovanjih (tek, triatlon, atletika, kolesarjenje, trail, adventure race, MTB, vertical race...). Z uporabo moderne in visoko tehnološke opreme podjetij Race Result AG in TimeTronics, katerih uradni slovenski partner je podjetje Protim.e, zagotavljamo natančnost meritev, obenem pa tudi izjemno preprosto uporabnost za udeležence športnih tekmovanj.

Tehnologija RFID čipov, integriranih v štartnih številkah ter zanesljiva fotofiniš tehnologija, ki ju uporabljamo pri meritvah, pomenita korak naprej za organizatorje tako iz tehnološkega, kot tudi cenovnega vidika. Obenem pa uporabniki - tekmovalci cenijo njihovo izjemno preprosto uporabo. Protim.e ponuja tudi moderno vizualno podporo od uporabe velikih LED semaforjev na cilju, LCD displayev, »avto-ure« na vozilu, ki lahko spremlja skupino vodilnih tekmovalcev, do prenosa podatkov v živo na splet in druga mobilna omrežja.

Obenem seveda zagotavljamo natančno računalniško obdelavo podatkov, od možnosti elektronskega (online) zbiranja prijav, izdelave štartnih list, do hitre in natančne obdelave podatkov ter izdelave in prikaza rezultatskih list.

Kontaktirajte nas in potrudili se bomo za vas najti optimalno in cenovno ugodno rešitev za izvedbo vašega tekmovanja!