Pro Time

Run4Motion Virtual 2021

15. 9. - 15. 10. 2021

Tek

Kjerkoli!

ZdravaZabava

O dogodku

Letos vam ponujamo malo drugačen, a edinstven, tako imenovan virtualni tek, ki je namenjen tekačem iz celotne Slovenije.

Skozi promocijo rekreacije, dobrodelnosti in urbane mobilnosti tokrat ponujamo terminsko omejen dogodek, na katerem lahko sodelujete vsi.

KAKO POTEKA?

V časovnem obdobju 15. septembra do 15. oktobra tekači odtečejo predpisane trase 21 km, 13 km, 5 km ali 1 km (samo za otroke, mlajše od 12 let), samostojno, ne glede na lokacijo ali čas v dnevu. Tečejo lahko večkrat, naložijo pa najboljši rezultat. 

Tekač se odloči za tek, ko mu ustreza in ni vezan na lokacijo. Ko konča svojo tekaško aktivnost, to zabeleži z njemu priljubljeno tekaško aplikacijo ter podatke o pretečeni trasi naloži na spletno stran uradnega merilca. V kolikor aplikacija ne podpira izvoz GPX, zadostuje tudi posnetek zaslona aktivnosti, katero je opravil.

Na teku sodelujejo vsi, ki se prijavijo preko spletne prijavnice. Po prijavi udeleženec prejme vse potrebne informacije po e-pošti.

Prijava je brezplačna. Vsak udeleženec, ki odteče in naloži podatke o teku prejme darilo: športni naglavni trak Run4Motion, ki ga bo pričakalo v paketomatih Direct4.me.

Organizatorji Run4Motion

Prijavnica

rrLogo CRN
1000px_protime_timing_crni

Date

15 09 2021 - 15 10 2021
Ongoing...

Time

All Day
Vse kategorije
loading...